Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Εργαζόμενη γυναίκα λοιπόν!

Ξεκίνησα αυτό το ιστιολόγιο με αφορμή ένα άρθρο που διάβασα στο περιοδικό Mummy. Τίποτα συγκεκριμένο αλλά και όλα μαζί! Μα πιο πολύ η αίσθηση του ότι δεν είμαι η μόνη που σκέφτομαι έτσι ή που νοιώθω έτσι. Η επιβεβαίωση των αισθημάτων μου και η ανακούφηση, η απενεχοποίηση αν θέλετε για όλα αυτά που σκέφτομαι πολλές φορές.
Πώς θα ήταν αν δεν είχα παντρευτεί τον άντρα μου, ή αν θα είχα επιλλέξει μια άλλη δουλειά ή και ακόμα χειρότερα αν δεν είχα το παιδί μου! Να που όμως σκέφτοναι και άλλοι έτσι και δεν είναι αχαριστία τελικά αλλά η αθρώπινη φύση!
Σκοπός μου λοιπόν είναι να μοιραστώ με όλους εσάς που θα τύχει ίσως να διαβάσετε τα γραφόμενά μου την καθημερινότητά μου και τις κρυφές μου σκέψεις, ανακουφίζοντας ίσως κάποιες άλλες Εργαζόμενες Γυναίκες, ότι και αν συμαίνει αυτό σήμερα.
Λίγα λόγια για μένα: δεν είμαι παρά μια γυναίκα 29 χρονών που δουλεύει, που είναι σύζηγος,νοικοκυρά, μάνα, αδερφή, κόρη, φίλη, ξεχωριστή και μοναδική όπως ο καθένας μας αλλά και πλήθος, μάζα, κοινωνία πολλές φορές. Είμαι Ελληνάρας αλλά και επαναστάτης, μου αρέσει να μαγειρεύω αλλά και να σαβουριάζω. Και όσοι αρσενικοί τύχετε εδώ, σας αγαπώ, σας θαυμάζω αλλά πιστέψτε με, η γυναίκα σήμερα έχει αναλλάβει τόσους ρόλους που δεν θα αναλάβει ποτέ αντρας στην ιστορία. Και φυσικά είμαι έτοιμη να μου αποδείξετε το αντίθετο!

4 σχόλια:

  1. Καλή αρχή στο blog σου που σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον και χρήσιμο.

    Σας εργαζομενη γυναίκα κι εγώ (& μαμά) θα πούμε και θα μοιραστούμε πολλές σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχή στο blog σου :)
    Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά που να το βρούμε :P
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή